Inktober osa 1 Hönöilyä

Trigger warning: häpeämätöntä oman OC:n ihqupihqutusta

Kuten luvattua, täältä pesee Inktober-piirustuksia! Inktober on piirustushaaste, josta voitte itse googlata lisätietoa. Tämän vuoden vinkkisanoista tuli monista mieleen omaan kapteeni Andreas-hahmooni liittyvä asia tai tilanne, joten Kapu pääsi pääosaan tässä haasteessa, jippii! Käytännössä tulet siis näkemään kuukauden edestä fanarttia tuntemattomasta jäbästä 😀 (Jos oot ihmetelly, mikä hyypiö tos mun otsikkobannerissa roikkuu, ni tää on se.)

Tää oli eka vuosi, kun osallistuin haasteeseen. Aluksi oli käynnistymisvaikeuksia, mut loppua kohti alkoi lähteä vaan enemmän ja enemmän lapasesta. Jaan mun piirrokset kahteen postaukseen, joissa tää aspekti tullee esiin… Ja myös koska hiukan hirvittää, että hevi postaus saattais muuten kuukauttaa koko blogin /:D Taide ei siedä rajoituksia, joten oon yhdistelly, muokannu ja hypelly yli vinkkisanoja ja käyttäny kuun loppua kohden enemmän akvarelleja kuin mustetta. Mutta joka piirroksessa sitä on! Usko pois!

Pitemmittä puheitta, tässäpä näitä:

4. Freeze
freeze_n
Mun mummi sanoi mun lapsuudessa aina ”kalsongit ja pulisongit”. Minä sanon: ”mahdollisuus piirtää Kapu ilman paitaa!”

5. Build
build_n
Kuten edellä. Mä en oikeastaan pidä tatuoinneista, vaikka ne tavallaan ”kuuluisi tyyliin”. Ehkä noi on siirtokuvia. Paitsi Sankariakatemian renkula, tietty.

7. Enchanted
enchanted_n
Piirsin kuulakärkikynillä junassa

9. Swing
swing_n

10. Pattern
pattern_n
Kapun oleva+tulevat koirat Domino, Doris, Veera ja Muumi.

12. Dragon
dragon_n
Tähän liittyy yks vanha tarinaidea, jota en kyllä varmaan toteuta, kun se on niiiin lälly. Tai joku vois vaik maksaa mulle rahaa sen piirtämisestä ja liittää sen johonki tyttöjen itsetunnon kohotuskampanjaan.

13.Ash
ash_n
”Mä vaan lätkäsen tähän nää värit nopee ja tulee hyvän näkönen ei helvete miks mä en tehny alusta asti kunnolla ja harkiten ja huolellisesti #@%&!”

14. Overgrown
overgrown_n
Tää on ehkä söpöin kuva Kapusta, jonka oon ikinä piirtäny

15. Legend
legend_n
Andreas tajusi viimein, että keltainen tarkoittaa peltoa eikä matalikkoa. Domino on tiennyt jo puoli tuntia, mihin kuuluisi mennä.
Tein tän ilman pohjaluonnostelua suoraan musteella, joten ruumiinrakenteet on mitä on.

15. Legend 2.0
legend2_n
”Jukranpujut, kun kasvan isoksi, niin minusta tulee yhtä suuri seikkailija kuin Cortosta!”

19. Sling
sling_n
En tienny, mitä sling tarkoittaa, mutta kuvahaku antoi erilaisia kantoliinoja. Joten. Domino tykkää, Andreasta vähän nolottaa.

Jatkuu seuraavassa postauksessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *