Evo-special: Q&A

a.k.a. Mitä vastustat kun vastustat

ukk_n
/ (In the plaque: No National Park) We will now answer all your questions. Please! / Will the forestry academy lose its lands to the national park? -No. /
/ Will there be expropriation of private lands? -No. / Will there be a buffer zone around the park where forestry is restricted? -No. /
/ Will the national park restrict land use and business outside of its perimeter? -No. / … /

Kysymykset on poimittu Linnan kehitys oy:n Evo-sivun usein kysyttyjen kysymysten joukosta. Varsinkin kansallispuistohankkeen alkuvaiheessa puiston vastustajien puheissa kuulosti siltä, että johan kaikilta metsänomistajilta kolmen kunnan alueella viedään maat ja laitetaan aidat ympärille, ettei sinne pääse enää kukaan. Todellisuudessa kansallispuisto voidaan perustaa vain valtion omistamalle maalle, joten jos ostotarjousta ei kuulu, niin aika rauhassa voi olla…

Mutta kuten yksi kaveri töissä totesi: ”Sehän on yleisesti tunnettu tosiasia, että puu kasvaa paljon huonommin kansallispuiston vieressä ja eihän sitä edes saa sieltä pois, kun ei sinne saa rekalla mennä.”

2 vastausta artikkeliin ”Evo-special: Q&A

  1. Viikatteet, talikot ja tuliset soihdut 😯 No ei sentään tervaa ja höyheniä vielä mukana, huhh 🤔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *