Pony Batch

What it says on the tin.

Varoitus: fanarttia!

ponybatch_n

Jos joku ois pari viikkoa sitten kertonut mulle, että tuun menee aivan tiloihin supersotilaista, jotka adoptoi varhaisteinin, niin oisin varmaan naurahtanut epäuskoisesti. Mut sit The Bad Batch alkoi striimata netissä ja se on ollu menoo sit… Lieventävinä asianhaaroina tietty, että se on Star Warsia ja jatkoa Clone Warsille ja animaatiosarja, eli ennusmerkit oli toisaalta hyvinkin selvät. Mut olen tykännyt hirveästi siitä, miten ulkokuorelta koviksiin sotilashahmoihin on käsikirjoitettu lämpöä ja rakastettavia piirteitä. Pisteet tekijöille! Lentosuukkoja, lentosuukkoja!

Yläasteella mulla oli tapana naamioida kaikki fanittamani hahmot hevosiksi, koska oli ehkä jotenkin vähemmän noloa täyttää vihkon marginaalit hevosenkuvilla kuin idolien naamavärkeillä (ja osasin piirtää heppoi paremmin) 😛 Sama kikka toimii näköjään edelleen xD

No sit piirsin kans mun lemppari grumpy cyborg boin Echon. Ja selän puolelta koska huhhuh miten hyvä design sen pyllynlämmittimissä on! Tää kuva syntyi tylsää webinaaria kuunnellessa ja ilman mitään oikeita referenssejä (haarniskan muut yksityiskohdat on sinne päin), mut siitä tuli mun mielestä niin hyvä, et kannattaa jakaa maailmalle. Lentosuukkoja, lentosuukkoja!
echo_n

Oonksmä jo kertonu, miten hyvii halpoja tusseja Tigerist saa?

Yksi vastaus artikkeliin ”Pony Batch

  1. Oh hoh, uusi Star Wars animaatiosarja, no sitten ei kyllä voi mitään, ponien piirtelyksi menee! 😵🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *