Neko no Naginata

chizu_muoks_n

Katsoin Netflixin Samurai Rabbit: Usagi Chronicles-sarjan. Se oli kiva, sellanen hyväntuulinen lastensarja niinkuin vanhoina hyvinä aikoina omassa lapsuudessa. Ja vähän taikapölyä tuli tietty siitä, että se perustuu (=löyhästi inspiroituu) Usagi Yojimbo-sarjiksiin. Kehtasin kattoo, kun Stan Sakai yhdessä haastattelussa kertoi ihan fiilistelevänsä sitä.

Mun lempihahmo oli ihana goottininja Chizu, joka ykköskaudella riehui naginatan kanssa (kakkoskaudella se vaihtoi jouskariin, pöh). Eka kuva on kopsaus japanilaisesta puupiirroksesta. Tähän tokaan halusin piirtää bogun ja kun osasin löytää reffit vaan moderniin urheiluboguun ni asekin on sitte bambuinen.
chizu_bogu_n

*SPOILERIVAARA*

Sit koska fanartin tulvaportit on nyt ryskyneet ja kissa on ulos kassista ja never stop the madness, ni lopuksi piirsin tällaisen pienen screencap redrawn ykköskauden finaalista :”3 Purr <3
chizusagi_n

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *