3 vastausta artikkeliin ”Kasvosokeus

 1. Hei, löysin blogisi hetki sitten ja olen lueskellut näitä juttuja. Tykkään kovasti!

  ps. tiesitkö muuten, että Ruotsin prinsessa Victorialla on myös kasvosokeus? 🙂

  • Heissan, kiva jos tykkäät 😀
   Tän Kasvosokeus-postauksen jätti kaverini MacKativer, joka pitää nykyään omaa blogia osoitteessa gaiverruksia.sarjakuvablogit.com. Välitän terveiset! Ja kerron Vickanista, kuninkaallisesta kohtalotoverista 😉

 2. Se, että Victoria ”tuli ulos kaapista” kasvosokeutensa suhteen oli aika iso juttu ja pääsi uutisiinkin joskus 2011. Silloin minäkin kuulin koko asiasta ensimmäinen kerran ja olin heti, että hei, mullahan on sama ongelma. Eli kiitos Vickan!

  Terveisin Kati, joka tämän sarjiksen aikanaan teki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *