Larppausta

Niinku oikeesti 😀 Osallistuin ensimmäiseen ikinä larppiini vähän aikaa sitten ja kun pyydettiin, niin siitä syntyi vähän sarjakuvaakin. Larpinjälkeisessä saunassa paljastui, että larppaajat ovat yleisesti ottaen hyviä ihmisiä.

I did my first ever larp a little while ago. Judging by the sauna conversations, larpers (it’s a word?) are good people.

larp_n
/ I ain’t virgin anymore! (LARP virgin, that is) / Not since long time ago (my character is 37) / I’ve two grown-up kids /
/ And a dark secret (that’s so gonna be revealed) / A full house of Chinese (I’m not supposed to undestand what they say) / So let’s just play along, then! /
/ Heeeelp! -Curse you, you double-crossing babyswapper! / Game over! / Thanks that was fun! /

(Juuh, se peli tapahtui siis toisen ja kolmannen rivin välissä…/The game itself took place between the second and the third line…)

afterlarp_n
/ As a teenager I realized I was bisexual… / My first male crush was Ewan McGregor. -No way! / Mine too! /

2 vastausta artikkeliin ”Larppausta

  1. aaaaa nää on kyl parhaat sun sarjiit ikinä <3 Tai ainakin yhdet parhaista! Tiivistetty olennainen sekä ekaan että tokaan. Mä oon ite miettiny viikon mitä piirtäisin enkä vieläkään oikein keksinyt…

    Mut tykkään sun taiteellisista ratkaisuista ihan sikana näissä! Väripaperi ja puuvärit(?) on kivaa vaihtelua ja sun hahmot on taas kerran ihanan esikuviensa näköisiä vaakunoineen ja partoineen kaikkineen.

    Ja toka sarjis! Tosi nätti kaikenkaikkiaan, mutta vähänkö rakastan muumisaunaa jossa on oikeasti muumi 😀 Ja yksisarvinen!

  2. Kiiiitooos!!! <3<3<3
    Taiteellinen vaikutelma syntyy kirjekuoren sisäpuolesta ja vesivärikynistä 😀 Etenkin kostutettuna vaaleat sävyt sai hyvin voimaa nousta esiin taustaväristä, suosittelen!
    Muumi on vähän velkaa Rajaniemen Kausaalienkelille, jossa jossain kohtaa esiintyi virtahepomainen vaalea olento, jolla on häntä… Ja tietty koska muumisauna. Mestari Yosa on karannut eräästä mahtavasta muinaisesta larppikokemuksesta Luukissa, jonka asioista enemmän tietävät (leirinohjaajat) tuomitsivat myöhemmin "leikiksi" :C Vaik meil oli hahmot ja missio ja kaikki. 14-15-vuotiaan tarmokkuudella. Mut ei sit…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *