Heart of a Soldier

Varoitus: fanarttia!!!

cptrex_n

”I didn’t betray my jedi.” a.k.a Serious boi Rex

Clone Warsin kapteeni Rex pääs mun kirjoihin viimeistään silloin, kun sitä ammuttiin ja se melkein kuoli ja hillui toipumassa ilman paitaa x”D Ja sen jälkeen monta kertaa. Rex on useimmiten semmonen tasaisen varma ja vakava tyyppi, joten ne hetket kun se näyttää tunteitaan on aivan helmee. Ehkä mun lemppari Rex-hetki oli, kun sillä paloi käpy Bad Batchin kaa ja nyrkit alkoi puhua. Ei sais nauttii toisen kärsimyksestä, mut se kohtaus oli tosi hieno pysäytyskuva murenevasta toivosta, turhautumisesta ja Clone Warsin syvällisemmästä sodanvastaisuuden teemasta. Bravo!

Olin kans tosi iloinen Rexin paluusta Rebelsissä. En tienny, et tarvin vanhaa Rexiä mun elämään niin paljon, mut se on aivan hurmaava taisteluvaari x3 Tulispa loputkin Rebels-kaudet saataville, ennenku vierotusoireet tulee.

2 vastausta artikkeliin ”Heart of a Soldier

  1. Rexillä on ylipäätään tosi paljon hyviä kohtauksia. Siinä Bad Batch -stoorissa on sekä sydäntäriipiviä, sydäntälämmittäviä että todella hauskoja Rex-kohtauksia. No, aika moni kohtaus ylipäätään paranee siitä että Rex hengaa mukana.

    Mun suosikkeja hauskoista kohtauksista on ihan ekalta kaudelta (jaksosta Rookies), missä Rex esittää kommandodroidia päästäkseen viholliseen käsiksi, ja Cody on ihan että tää ei ikinä tuu onnistumaan. Ja niin vaan onnistuu! Mut se nyt on muutenki aik sellanen ”Rex being awesome for 20 minutes straight” -jakso.

    • ”Rex being awesome for 7+4 seasons straight” …

      Rex on myös vähän rassu, kun joutuu olemaan comic relief välillä, #rexgetsyeeted. Mut kyllä se senkin roolin aivan kunnialla vetää ”:D

      Mä vaan rakastan sitä kohtaa Rebelsissä, kun Rex kolkkaa stormtrooperin heittämällä sitä kypärällä päähän ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *