Kallisarvoisimmat esineeni

Aaargh fanarttia!

R&K_n1

Kootut selitykset:
– Luin Don Rosan Roope Ankan Elämä ja teot-tuplakokoelmapainoksen pitkästä aikaa.
– Olen aivan tunteissa.
– Tää on screencap redraw White Agony Creekin vanki-tarinan jokipelastuksesta. Halusin piirtää just tän kohtauksen lähinnä siksi, että Kultun käsi on niin söpösti Roopen ympärillä.
– Jätin originaalitilanteesta poiketen piirtämättä kasan rekikoiria. Sanotaan, että selkeyden vuoksi.
– Kuvan otsikko viittaa kuvan vihreään kassalippaaseen. Sori, jos odotit listausta mun lempitavaroista…
– Ankannokkia on aivan pirun hankala piirtää, samoin ilmeitä. Roopen tyhjän katseen voi tulkita syväksi hämmennykseksi, jonka tunteiden vuoksiaallokko voi aiheuttaa, mut oikeasti se johtuu vaan siitä, etten osaa piirtää tarpeeksi.
– Ihmeen kauan meni myös saada karibun kintut järjestykseen. Tai no, elikko on kyllä aika skrode karibuksi… (Ehkä se on vaan käyny salilla)
– Sekatekniikoiden sekatekniikassa on markeria, hohto- ja tavallista puuväriä, geelikynää, vesiväriä ja digitaalista paint bucketia. Inspis ei jaksanu riittää värittämiseen enää nokkien ja kinttujen muotoilun jälkeen, joten näen siinä itse lähinnä virheitä. Mut aina ei voi olla täydellinen.
– White Agony Creekin vanki on Rosan paras ja kaunein tarina ikinä. Sanoinko jo, että olen ihan tunteissa?
Kootut selitykset päättyvät.

6 vastausta artikkeliin ”Kallisarvoisimmat esineeni

  1. Eiku et sä jättäny niitä koiria pois, ku täähän on selkeesti se kohta missä Roope ja Kultu ja karibu on menossa juuri niitä pelastamaan 😀

  2. Huippua 😊 White Agony Creek on törkeän evokatiivinen paikannimikin, heti selvää että siellä tulee karibuistakin lihaskimppuja jos ne aikoo selvitä, ja tarvitaan kaikki tekniikat 😲 Piti oikein tsekata missäs se olikaan kartalla 🤔

    • Eieiei ku se juttu on, et koska White Agonyn laaksoon ei helposti ihmiset päässeet, ni elikot siellä oli ihan lellikesyjä ”xD Paitsi eihän se muuten koske peto-saaliseläinsuhteita…. Ehkä karibu on kirmannu karkuun susia tosi ahkeraan.

      Roope Ankka on kunnon kasvissyöjäesikuva, ku asui kolme vuotta metsässä kaivaen maata ja söi pelkkiä papuja >:3

      • Minäkin luin uusiksi White agony creekin vangin, ja näyttää niinkuin vähän muistelinkin petoeläimetkin olevan laaksossa Roopen ystäviä (paitsi karhut) – teoriani on että lihansyöjät on tottuneet syömään Hirvenkaulan jäätiköstä paljastuvia herkullisia muinaiseläimiä, eikä jaksa saalistaa 🙂🤔 Karhut on ehkä vaan uteliaimpia ja miettii että voisi vähän maistaa tätä ”mainari” uutuutta 😯 Karibu parkojen pitää tietysti vaan kaivaa sapuskaa kolmimetristen kinosten alta kesät talvet, puuhkis! 😵

        Hmm missäs on Osa I, että voin lukea Klondiken keisarin, tarvitsen lisätietoja 😆 pitääköhän lukea kaikki Don Rosat kun alkuun pääsi 😳

        • Annat pikkusormen ja siinäpä sitte ollaan ”xD

          Mä haluaisin lukea nyt Kaikkein mieluisimman lahjan, kun siinäkin on ah niin ihana Roope+Kultu-juonne. En tiedä sanoinko, mutta oon ihan tunteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *