Historical Japanese Ninja Turtles

Varoitus: fanarttia!
Mä oon tänä vuonna piirtäny enemmän fanarttia ku vuosiin.

Siis hurahdin Turtlesiin tässä hiljan ja jostain syntyi idea, että olisipa hauska piirtää hahmoja vanhojen japanilaisten piirrosten tyyliin. Netissä joku oli piirtänyt Kostajia silleen. Joten.

Trigger warning: en oikeasti tiedä juuri mitään siitä, miten kimonot ynnä muut hepenet toimii. Olin myös mestari hukkaamaan referenssikuvat kesken prosessin, eli tussasin ja erityisesti väritin usein jonkun sinne-päin-mielikuvan perusteella.

Hahmot on tehty tusseilla ja puuväreillä, taustat väritetty tietokoneella. Mad photoshop skillz !!

apriltello
Piirsin Rise-Aprilin, koska se on mun mielestä kiva tulkinta hahmosta. Ja koska mulla oli paljon oikean sävyisiä tusseja 😉

leonarai_n
En yleensä shippaa hahmoja, mut musta tuntuu, et Leo taitaa vähän tykätä Karaista. Niiden suhde on 2003-Turtles-sarjassa tosi latautunu, siellä on korkeaa molemminpuolista kunnioitusta, tosi tiukkaa vihaa ja silti jotain, mikä estää taistelussa lyömästä ihan loppuun asti… Oih!
Reffikuvan miekkailijalla oli niin päheet pöksyt, että kopsasin ne Leolle. Kuosi on mukailtu toisesta kuvasta. Hurjan hauskaa, kun raisuilla sotureilla on kukkavaatteita 😀

leosagi_n
Tähän kuvaan kopsin hevoset melkein sellaisinaan reffikuvasta. Idea ratsastuskuvaan tuli jaksosta, jossa Leo seikkailee Usagin kanssa Japanissa. Ja no, mä nyt tykkään sattuneesta syystä piirtää hevosia.

Bonuksena loppuun vielä pieni kuva Usagista, kun luin suomennetut Usagi Yojimbo-albumit kanssa sopivasti tässä alkusyksyllä.
usagi_n

2 vastausta artikkeliin ”Historical Japanese Ninja Turtles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *