Inspiraation vuodet

Kapteeni Andreaksen 10-vuotisjuhlakiertueen muistelot osa 2.

2015-2016 olin aika innoissani Andreaksesta ja keksin hahmolle paljon seikkailuja. Se oli siunaus ja kirous, koska aika monet ideat potkii edelleen, mutta en mä ehdi tämän elämän aikana millään piirtää niitä kaikkia xD

Tässä kuvassa joitain Kapun esikuvia, joita kohti ainakin ideatasolla yritän rämpiä
kpt17_n

kpt15_n
”Talvi, joka saa meidät unhoittamaan kevään” Päiväkirjan marginaalista Ranskan-keväänä.

Raskan vaihtokevät oli tosi tuotteliasta aikaa, koska olin jatkuvasti inspiroitunut kaikesta ympärilläni. Toisaalta en juuri iltaisin käynyt missään, joten koulupäivien jälkeen oli paljon aikaa kehitellä omia sarjisprojekteja. Sekä Kapu että Kuumailmapallosodan jannut sai paljon lihaa luiden ympärille sinä keväänä. Piirsin Merenneitojen lyijärit, työstin Puutarhajuhlien käsikirjoitusta ja ideoin tälläkin hetkellä työn alla olevaa Merten Madonna-kauhutarinaa.

Kapun värimalli syntyi myös 2016. En ollut ennen tätä IKINÄ värittänyt hahmoa.
kpt6_n

kpt5_n

kpt16_n
/ Ai nyt sinä sitten tulit…?! -En jäädäkseni. Olin vain tässä nurkilla… /
Inspiraation iskiessä tärkeintä on merkata muistiin! Tää kohtaus voisi olla tarinasta jossa Kapu palaa vanhoilla päivillään synnyinseuduilleen. Tää kuvatkoon myös mun kaoottista luomisprosessia: dialogi jatkuu neljättä sivua päiväkirjan marginaaleissa (Ah! 3/>)

Täs viel pari lisää kuvaa Kapusta vanhana merikoirana ja merikarhuna vuodelta 2015. Musta nää on hurjan söpöt
kpt19_n

kpt4_n
Tää on eka ideakuva Merten Madonna-tarinaan vuodelta 2016. Vahvasti inspiroiduin Joann Sfarin L’Eternel-vampyyriromaanin yhdestä kohtauksesta.

kpt3_n
Tää on uudempaa kehittelyä samaan tarinaan, vuodelta 2021. Tarinan lyijärit on periaatteessa tehty, mutta haluan muuttaa kässäriä niin kaikki onkin oikeastaan ihan kesken ”xD Ja nyt koko homma on ollut vuoden päivät kaapissa odottamassa, ettei mulla olis kiire jonkun muun projektin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *